стара цена:
138 лв.
-50%
цената днес:
69 лв.
0000
часа
0000
минути
0000
секунди

Да предотвратите оплешивяване – сега е реално!

Оплешивяването може да започне в ранна възраст, когато Вие не очаквате това! Само че това не е толкова страшно, както Вие мислите: ако се забелязва на време, загубването на косата може да се избегне.

Дори лекото изпадане на косата може да предвещава оплешивяване. Никой няма гаранции срещу това, дори жените. Има стотици причини за загубването на косата: стрес, нездравословно хранене, слаб имунитет, генетично предразположение и т.н.

Щом сте забелязали, че косата стана по-рядка или сте видели на главата Ви плешиво петно, минете курса за възстановяване с помощта на VitaHair Max! Той помага дори в напредналите стадии, когато се струва, че няма как да се върне косата.

vitahair max
ще ви върне вашата коса!
успявайте да купите с намалението 50%!
купи сега

Активните компоненти на Vitahair max


Procapil
Активният компонент е въз основа на биотинил-GHK, алигенин и олеинова киселина. Разработен е специално за борбата срещу изпадането на косата, заздравява и възстановява космените фоликули, активизира растежа на новата коса.

Магнезий
Предотвратява извънредното натрупване на калций, замърсяването и възпалението на кожата на главата. Пречиства космените фоликули, стимулира кръвообращението, подобрява синтезирането на белтъци и нормализира растежа на косата.

Кератин
Това е естествен белтък, който възстановява структурата на косата и кожата на главата. Предпазва фоликулите от негативното въздействие на стреса и околната среда.

Кофеин
Влиза в корените и стимулира растежа на косата. Блокира действието на мъжкия хормон дехидротестостерон, който предизвиква оплешивяване при мъжете. Заздравява и подобрява структурата на косата.

Купите vitahair max днес и получите намалението 50%!
Купи сега

Просто е да се използва VitaHair Max!

стъпка 1

Нанесете малко количество на средството върху корените на косата и равномерно го разпределете.

стъпка 2

Леко масажирайте кожата на главата с пръстите. Не измивайте средството.

стъпка 3

Вие ще видите резултата след няколко прилагания, но за да го закрепите трябва да минете пълен курс.

Ефекта го потвърждават професионалисти

Doctor
Стойка Петкова
лекар, специалист по дерматология

Ако да говорим по темата на оплешивяване, не всеки човек може да общува спокойно по тази тема и приема себе си, какъвто и да е. Специално жените. Макар някои мъже също се тревожат и се срамуват поради това, като имат проблеми при общуване с противоположния пол.

Преди само присаждането на косата е могло да премахне оплешивяване, сега, обаче, този проблем се решава доста по-лесно! Има средство, което ще Ви върне косата у дома Ви – VitaHair Max! То съдържа натурални компоненти, които предотвратяват косопад, заздравяват структурата на косата, правят я гладка и с блясък. Аз съветвах пациентите си да минат курса на средството, и те всички са щастливи, че сега проблемът за косопада при тях е решен.

Милиони хора вече са оценили VitaHair Max

Как да поръчате?

1

Вие оставята молбата на нашия сайт

2

Мениджърът ни ви се обажда за да уточни поръчката Ви

3

Доставката е в продължение на 1-3 дни

4

Платите за поръчката след приемането

стара цена:
138 лв.
-50%
цената днес:
69 лв.
0000
часа
0000
минути
0000
секунди