318 leu
159 leu
-50%
0000
ore
0000
minute
0000
secunde

Este real să preveniți alopecie

Alopecia se poate manifesta încă în tineret, când n-o așteptați! Dar să nu vă fie frică deloc: dacă observați aceasta la timp, căderea părului poate fi evitată.

Încă căderea minimă a părului poate fi un semn al alopeciei. Această problemă poate afecta pe noi toți. Căderea părului poate avea multe cauze: stresul, alimentația nesănătoasă, sistemul imun slab, bolile genetice ș.a.m.d.

Când observați că părul dvs. este mai rar sau observați chelii, treceți printr-un curs de VitaHair Max! Acesta ajută încă în cele mai grave cauze, când vi se pare că părul nu poate fi întors.

vitahair max
o să vă întoarcă părul!
cumpărați acum cu reducerea de 50%!
cumpăra acum

Componente active ale Vitahair max


Procapil
Componentul activ pe baza de biotinil-GHK, aligenin și acid oleic. A fost sintezat special pentru a lupta căderea părului, întărește și repară foliculii piloși, activează creșterea părului.

Magneziu
Previne concentrarea calciului peste măsura, murdărirea și inflamația părului de pe cap. Curăță foliculii piloși, îmbunătățește circulația sângelui, sinteza proteinelor și normalizează creșterea părului.

Cheratină
Este o proteină naturală care repară părul și pielea de pe cap. Apară foliculii de influență negativă a stresurilor și mediului înconjurator.

Cofeină
Pătrunde la rădăcinile părului și stimulează creșterea acestuia. Blochează activitatea hormonului dehidrotesteron care provoacă alopecie la bărbați. Întărește și îmbunătățește structura părului.

Cumpărați vitahair max astăzi și primiți reducerea de 50%!
Cumpăra acum

Este ușor să folosiți VitaHair Max!

pasul 1

Puneți puțin gel pe rădăcinile părului și distribuiți-l egal.

pasul 2

Masați puțin pielea de pe cap. Nu spălați gelul.

pasul 3

Veți vedea un rezultat după câteva folosiri, dar ca să-l fixați trebuie să treceți printr-un curs întreg.

Efectul este garantat de specialiști

Doctor
Cristina Stepanescu
dermatolog

Dacă vorbim pe tema alopeciei, nu fiecare om poate s-o discute calm și să-și accepte așa cum este. În special femeii. Dar unii bărbați tot se enervează și se simte incomod, vorbind cu femeii.

Anterior alopecie a putut să fie trătată numai prin transplantul de păr, dar acum este mai ușor! Există VitaHair Max care vă va întoarce părul! Aceasta are componente naturale care previn alopecie, întărește structura părului, îl fac mai neted și strălucitor. I-am sfătuiut pe pacienții mei să treacă printr-un curs de VitaHair Max, și acum cu toții sunt bucuroși că au rezolvat problema căderii părului.

Milioane de oameni au deja apreciat VitaHair Max

Cum să comand?

1

Comandați pe site-ul nostru

2

Mangerul nostru vă va suna pentru a verifica comanda

3

Livrarea în timp de 1-3 zile

4

Plătiți după primirea comenzii

318 leu
159 leu
-50%
0000
ore
0000
minute
0000
secunde